Veel gestelde vragen

Alle prijzen zijn per kamer per nacht.

Het inchecken is vanaf 14.00 uur maar natuurlijk doen wij ons best u eerder de kamer toe te wijzen.

Het uitchecken is op de dag van vertrek voor 12.00 uur maar u kunt altijd via de receptie informeren of er mogelijkheden zijn om later uit te checken.

Bij een flexibel tarief kunt u tot 48 uur voor aankomst kosteloos annuleren. Mocht u dat binnen de 48 uur doen dan brengen wij de eerste nacht in rekening.

Bij een niet restitueerbaar tarief betaalt u het totale bedrag van het verblijf op het moment van reserveren en bij annulering van de boeking krijgt u geen geld terug.

Het ontbijt is niet inbegrepen in de prijs. Wij hanteren een a la carte menu met ruim assortiment voor de grote en kleine eter waarbij u aan tafel bediend wordt.

Een double is opgemaakt als 1 tweepersoonsbed en een twin als 2 eenpersoonsbedden.

U kunt onbeperkt en vrij parkeren bij het station van Enkhuizen. Loopafstand tot hotel is 200 meter.

Onze medewerkers zijn altijd bereid om uw bagage te dragen naar het hotel.

Dit is niet op alle kamers mogelijk vandaar dat het op aanvraag gaat. De kosten van een extra bed is bijvoorbeeld afhankelijk van de leeftijd van het eventuele kind.

Huisdieren zijn niet toegestaan op de hotelkamers. Een geleide dier zien wij niet als huisdier en zijn wel toegestaan. Mits aantoonbaar.

De bijzonder historie van Snouck van Loosen

Margaretha Maria is vooral bekend geworden vanwege haar nalatenschap. Ze was de jongste van de zes dochters van het echtpaar Snouck van Loosen. Haar vader was afkomstig uit Leiden en heette eigenlijk Samuel Snoeck. Toen hij in 1793 trouwde met Cornelia Petronella van Loosen kocht hij de familienaam van zijn vrouw erbij….

Virtuele tour van ons hotel en de kamers

Hotel en omgeving impressie

Vorige slide
Volgende slide
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.