Voorgerechten

Carpaccio 15,00
Pesto, truffelmayonaise, Parmezaanse kaas

Gamba’s Pil Pil 11,50
In olie met Spaanse peper en knoflook

Toast Zalm 15,00
Met kappertjes en citroen

Ravioli 13,50
Gevuld met ricotta en spinazie

Soep vd Dag 8,50
Elke keer weer wat anders lekkers

Broodplank 8,50
Vers afgebakken brood met roomboter en aioli

Hoofdgerechten

Iberico Medaillons 24,50
Met buikspek

Rib Eye 27,50
Met knoflookboter

Zeebaarsfilet 26,50
Met witte wijnsaus

Procureur 24,50
Met kalfsjus

Zalmfilet 24,50
Gebakken spinazie en pijnboompitjes

Cauliflower 21,50
Steak van bloemkool met kaassaus en basillicum dressing

Onze gerechten worden geserveerd met gebakken aardappels of friet, en salade.

Liever iets anders?
Gepofte aardappel met zure room en zwarte peper 4,50

Dessert

Crème Brûlée 12,50
Met verse slagroom

Scropino 9,50
Met citroen ijs, prosecco en vodka

Appeltaart 9,50
Met kaneel ijs en verse slagroom

Dame Blanche 9,50
Met vanille ijs en warme chocoladesaus

Cheesecake 9,50
Met mango ijs en verse slagroom

De bijzonder historie van Snouck van Loosen

Margaretha Maria is vooral bekend geworden vanwege haar nalatenschap. Ze was de jongste van de zes dochters van het echtpaar Snouck van Loosen. Haar vader was afkomstig uit Leiden en heette eigenlijk Samuel Snoeck. Toen hij in 1793 trouwde met Cornelia Petronella van Loosen kocht hij de familienaam van zijn vrouw erbij….

Virtuele tour van ons hotel en de kamers

Hotel en omgeving impressie

Previous slide
Next slide

Meer weten over de omgeving? Informeer bij de receptie

Volg ons ook op social media, zoals: Facebook, LinkedIn en Instagram, om op de hoogte te blijven. De komende maanden en jaren staan er namelijk veel nieuwe ontwikkelingen op stapel in ons hotel. Denk aan een luxe Wellness Centre, een sfeervolle Bar-Bistro en unieke vergader en conferentie mogelijkheden. Kortom, we blijven ontwikkelen en werken aan een complete hospitality ervaring.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.