Voorgerechten
Carpaccio 15,00
Pesto, truffelmayonaise, Parmezaanse kaas
Gamba’s Pil Pil 11,50
In olie met Spaanse peper en knoflook
Toast Zalm 15,00
Met kappertjes en citroen
Ravioli 13,50
Gevuld met ricotta en spinazie
Soep vd Dag 8,50
Elke keer weer wat anders lekkers
Broodplank 8,50
Vers afgebakken brood met roomboter en aioli
Hoofdgerechten
Iberico Medaillons 24,50
Met buikspek
Rib Eye 27,50
Met knoflookboter
Zeebaarsfilet 26,50
Met witte wijnsaus
Procureur 24,50
Met kalfsjus
Zalmfilet 24,50
Gebakken spinazie en pijnboompitjes
Cauliflower 21,50
Steak van bloemkool met kaassaus en basillicum dressing
Onze gerechten worden geserveerd met gebakken aardappels of friet, en salade.
Liever iets anders?
Gepofte aardappel met zure room en zwarte peper 4,50
Dessert
Crème Brûlée 12,50
Met verse slagroom
Scropino 9,50
Met citroen ijs, prosecco en vodka
Appeltaart 9,50
Met kaneel ijs en verse slagroom
Dame Blanche 9,50
Met vanille ijs en warme chocoladesaus
Cheesecake 9,50
Met mango ijs en verse slagroom
De bijzonder historie van Snouck van Loosen
Margaretha Maria is vooral bekend geworden vanwege haar nalatenschap. Ze was de jongste van de zes dochters van het echtpaar Snouck van Loosen. Haar vader was afkomstig uit Leiden en heette eigenlijk Samuel Snoeck. Toen hij in 1793 trouwde met Cornelia Petronella van Loosen kocht hij de familienaam van zijn vrouw erbij….
Meer weten over de omgeving? Informeer bij de receptie
Volg ons ook op social media, zoals: Facebook, LinkedIn en Instagram, om op de hoogte te blijven. De komende maanden en jaren staan er namelijk veel nieuwe ontwikkelingen op stapel in ons hotel. Denk aan een luxe Wellness Centre, een sfeervolle Bar-Bistro en unieke vergader en conferentie mogelijkheden. Kortom, we blijven ontwikkelen en werken aan een complete hospitality ervaring.
Team Snouck van Loosen